Parasztház Vendégház

Poroszló a Tisza-tó egyik legkedveltebb üdülési célpontja a családok, horgászok, kikapcsolódni váró üzletemberek, vállalkozók számára. A településről könnyen megközelíthetők a Tisza-tó természeti szépségei, a legeredményesebb horgászvizek. A strand használata ingyenes.

Parasztház Vendégház

A Parasztház a strandtól és az ökocentrumtól 300 m-re található csendes utcában a falu központjában. A vendégház igényesen felújított összkomfortos, minden szobája fűthető. Az udvar parkosított, ahol nádtetős pavilon, szalonnasütő-hely található. Bogrács is rendelkezésre áll.
Cím: 3388 Poroszló, Iparosok u. 1.

A vendégház

A vendégház 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba-wc helyiségekből áll, a konyha és a szobák bútorzata új. Az apartman 6+1 fő kényelmes elhelyezésére van kialakítva. A konyha teljesen felszerelt: hűtő, gáztűzhely, a főzéshez minden eszköz megtalálható, van kávéfőző, vízforraló és mikró is.

Parasztház galeria

Egyéb információk

Vizsgázott túravezetőként vállalok idegenvezetést, a felejthetetlen élményt nyújtó madárrezervátumba, a tavirózsás holtágakba, ahol gémek, kormoránok, vadkacsák, kócsagok költenek. A horgászó vendégeimnek horgásztatás etetett helyen, csónakkal is. Vállalok programszervezést is, igény szerint, melybe tanyalátogatás, lovaglás, termálfürdők felkeresése, valamint kerékpáros és csónakos kirándulások tartoznak. A szálláshelyhez kapcsolódik még a motoros csónakbérlési lehetőség is. Kerékpárbérlésre szintén van lehetőség (korlátozott számban).
A Vendégház szálláshelyeinek díjai változóak, időpont, eltöltött éjszaka és létszám tekintetében is, ezért mindenképpen kérjen árajánlatot, melyet igyekszem néhány órán belül megadni, illetve telefonon történt megkeresés esetén azonnal. A főszezonban 1 éjszakás szállásfoglalásra nincs lehetőség. A szálláshely az érkezés napján 13.00-tól foglalható el, távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
OTP és MKB szépkártyát elfogadok.

Térkép

Cím: 3388 Poroszló, Iparosok u. 1.